Nabídka analýz:
Složka Metoda Množství vzorku k analýze (g)
Glukosinoláty (semeno řepky, šrot, řepice) HPLC 50
Glukosinoláty (zelená hmota řepky) HPLC 10
Glukosinoláty (semeno řepky) NIRS 60
Mastné kyseliny (semena olejnin, GLC 15-20
olej) GLC 2
Mastné kyseliny (semeno řepky, máku, hořčice) NIRS 60
Olej (semena olejnin) Extrakce 50
Olej (semeno řepky, máku, hořčice) NIRS 60
Dusíkaté látky (semeno řepky, máku, hořčice) NIRS 60
Sušina (semeno řepky, máku, hořčice, slunečnice) Vážkově 20
Sušina (semeno řepky, máku, hořčice, slunečnice) NIRS 60
Vlhkost a těkavé látky (semeno řepky) Vážkově 20
Klíčivost (semeno řepky) Mechanicky 200 semen
Čistota (semeno řepky, mák) Mechanicky 200
Podíl zelených zrn (semeno řepky) Mechanicky 200
Alkaloidy (makovina nepomletá, HPLC 50
makovina pomletá HPLC 5
semeno máku) HPLC 100-200
Volné mastné kyseliny (semena olejnin, cereální sm., Titračně 100-200
olej) Titračně 20
Peroxidové číslo (semena olejnin, cereální sm., Jodometricky 100-200
rostlinný olej, živočišný tuk) Jodometricky 30
Anisidinové číslo (semena olejnin, cereální sm., UV/VIS spekt. 100-200
rostlinný olej, živočišný tuk) UV/VIS spekt 20